Käyttöehdot

Käyttöehdot

Pesupaikka.net on suunnistukseen keskittyvä internet-sivusto. Sivuston sisältö koostuu kolmansien osapuolien palveluista saadusta sisällöstä, sivuston käyttäjien luomasta sisällöstä sekä Pesupaikan omasta sisällöstä. Pesupaikka.net ei vastaa kolmannen osapuolen palveluista saatujen uutisten tai tapahtumien yksityiskohtien oikeellisuudesta. Sivuston käyttö ja tilin luominen on ilmaista. Pesupaikka.net pyrkii parhaansa mukaan pitämään palvelun saatavilla ilman pitkiä käyttökatkoja.

Jotkut sivuston ominaisuudet vaativat rekisteröitymistä. Rekisteröityminen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun on myös valittava käyttäjällesi nimimerkki. Pesupaikka.net pidättää oikeuden sulkea sellaiset käyttäjätilit, joiden nimimerkki on loukkaava tai hyvän tavan vastainen.

Kaikessa keskustelualueelle tuotetussa sisällössä tekijänoikeudet säilyvät käyttäjällä. Kun tuotat sisältöä ja kirjoitat viestejä, annat kuitenkin Pesupaikka.net:lle pysyvän käyttöoikeuden tähän sisältöön siltä osin kuin se on tarpeellista palvelun toimittamiseksi. Jokainen käyttäjä vastaa itse tuottamastaan sisällöstä. Mikäli sisältö rikkoo lakeja, tekijänoikeuksia, yksityisyydensuojaa tai on hyvän tavan vastaista, Pesupaikka.net voi poistaa sisällön ilman erillistä varoitusta. Tarvittaessa voimme myös jäädyttää käyttäjien kirjoitusoikeuksia joko määräajaksi tai pysyvästi.